Wellness Donovalyban

Regenerálja testét és lelkét, töltődjön fel új energiával a fényűzően felszerelt wellnessben. A szállóvendégek számára 16:00 és 20:00 között a wellnessbe való belépés ingyenes. A nem szállóvendégek szezonon kívül 10:00 és 14:00 óra között válthatnak belépőjegyet a wellnessbe A jakuzzi a téli szezonban 12:00 órától áll a szállóvendégek rendelkezésére.

Árjegyzék

 

Jakuzzi ellenáramlással és hidromasszázzsal

Az ellenáramlással és jakuzzival is felszerelt medence a relaxáción kívül úszóedzést is lehetővé tesz. A hidromasszázs komplex testi és lelki terápia a tejes emberi szervezet számára, megszabadít a stressztől és a feszültségtől, megszünteti az izomfáradtságot, és endorfint termel.

Kapacitás: 6 személy

 

Gőzszauna

A legalkalmasabb a bőr megtisztítására, elősegíti a bőr rugalmasságát, és betegségmegelőző hatása van. A szauna hőmérséklete maximum 55 Celsius-fokos 100%-os páratartalom mellett. A gőzszauna kevésbé terheli meg a szervezetet, ezért kezdőknek ajánlott.

Kapacitás: 6 személy

 

 

Finn szauna

A szauna elve a száraz szaunán alapul minimális páratartalom mellett. Lávaköves kályha fűti, amely 90–100 °C-os meleget hoz létre. A finn szauna kiváló különféle betegségek megelőzésére, és növeli a szervezet ellenálló képességét.

Kapacitás: 6 személy

 

 

Csendes pihenőhelyiség

Kellemes, lakályos és csendes pihenőhelyiség anatómiailag formázott nyugágyakkal. A megfelelő hőmérséklet és páratartalom, a kellemes zene és a levegő aromája valódi relaxációt biztosít, és segít új erőt gyűjteni.

Capacity: 6 persons