Hotel Encián Donovaly ***

Szlovákia egyik legismertebb síközpontjában, a Park Snow Donovalyban kínálunk szállást. Az Alacsony-Tátra Nemzeti Park szívében elhelyezkedő szálloda kiválóan alkalmas aktív pihenésre, turizmusra és síelésre. A luxuswellness jakuzzival és szaunával, a parkolás és az internetkapcsolat a szállóvendégek számára ingyenes. A gyermekes családokat külső játszótérrel, gyereksarokkal, roller- és kerékpárkölcsönzési lehetőséggel várjuk. A nemdohányzó hotel helyszínt biztosít konferenciák, oktatások és esküvők megrendezésére. Video..

Üdvözöljük Dóval (Donovaly) szívében. Hotel Encián ***.

 

Virtuális túra

left arrow - icon

Kétágyas szoba franciaággyal

A szobában van LCD-televízió műholdvevővel és több mint 40 csatornával, hűtőgép, minibár, WIFI- csatlakozás, valamint önálló fürdőszoba zuhanysarokkal és WC-vel.


Szobák száma: 10

Kétágyas szoba franciaággyal
left arrow - icon

Elhelyezkedés az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban

A szálloda egyedi elhelyezkedése az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban rengeteg sportlehetőséget kínál. Felfedezheti az ország egyik legszebb részének természeti szépségeit, helyi látnivalóit és turistacélpontjait. A szálloda több mint 500 méterre van a főúttól, csendes helyen, ahonnan közvetlenül elérhető a szabad természet. Alig néhány méterre a szállodától sípályák, futó-, turista- és kerékpárútvonalak találhatók. A szálloda megközelíthető gépkocsival vagy menetrend szerinti autóbusszal Besztercebányáról vagy Rózsahegyről